Vista normal Vista MARC Vista ISBD

La física de las palomitas : Descubre y aprende con 22 experimentos / Aidan Randle-Conde, Alfonso Rodríguez Arias

por Randle-Conde, Aidan [autor/a]; Rodríguez Arias, Alfonso [tradutor/a].
Tipo: MonografíaSeries: El curioso mundo de la ciencia en la cocina.Editor: Barcelona : Blume , 2023 Edición: 1ª ed.Descrición: 160 p. : il. col. ; 21cm.ISBN: 9788419785688.Materia(s): Cociña | Física | Ciencia | DivulgaciónRecursos en liña: Faga clic para acceso en liña Resumo: Explora os principios e a práctica da ciencia cotiá mediante descubrimentos, analogías, experimentos e investigacións que poderás realizar con alimentos e bebidas da túa cociña. Prepárache para xogar (e aprender) cos alimentos! Descobre como se xera a electricidade, aprende como funciona o interior dos átomos, realiza experimentos con ondas, aprende sobre a luz para recrear un arco da vella e moito máis. Este libro utiliza a ciencia aplicada para un enfoque de aprendizaxe divertida e interactiva para toda a familia.
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Non existen ítems para este rexistro

Explora os principios e a práctica da ciencia cotiá mediante descubrimentos, analogías, experimentos e investigacións que poderás realizar con alimentos e bebidas da túa cociña.

Prepárache para xogar (e aprender) cos alimentos!

Descobre como se xera a electricidade, aprende como funciona o interior dos átomos, realiza experimentos con ondas, aprende sobre a luz para recrear un arco da vella e moito máis.

Este libro utiliza a ciencia aplicada para un enfoque de aprendizaxe divertida e interactiva para toda a familia.

1º-2º ESO

3º-4º ESO

Coa tecnoloxía Koha